Advertiina on myös Jardiina

Koska olen onnellinen sarjayrittäjä seuraan aamuisin säätiedotuksia ja teen mahdollisuuksien mukaan päiväohjelman sen mukaan. Sulan maan aikana Jardiinan pihatyöt suunnitteluineen mahdollistavat nopeat muutokset kalenteriin ja välillä voi poistua ”ulkohommiin” koneen ääreltä. Se onkin parasta lääkettä luovuudelle ja tehoisku urautumista vastaan. Sadepäivinä taas mieli vetää luontaisesti sisätiloihin ja toteuttamaan jo ideoidut suunnitelmat valmiiksi materiaaleiksi. Luovuus ruokkii siis molemmin puolin!

Advertiina ja Jardiina toteuttavat yriryksille graafisen ilmeen lisäksi myös: piha-alueiden suunnittelut ja toteutukset, kausi-istutukset, vihersisustamisen, viherseinät. UUTTA NYT sesongin mukaan valmistetut käsin tehdyt ja kierrätettävät ulkosomisteet Alakadulta ja Facen verkkokaupassa.